Hjältarnas galna fest – på miljardärens lyxbåt

Här hyllas USA:s VM-guldlag
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram

USA:s landslag har firat VM-guldet ordentligt med bland annat en parad i New York. 

Men de amerikanska damerna har även tagit partyt vidare. 

Och det ut på havs – på en båt värd över 900 miljoner kronor, skriver Daily Mail. 

Det var mycket drama på både och utanför fotbollsplanen kring USA:s lag under fotbolls-VM i Frankrike. Damerna vann till slut guldet efter att ha vunnit mot Nederländerna i finalen med 2-0. 

Även utanför planen har det hettat till kring de amerikanska spelarna som bland annat har tackat nej till Vita huset och stått upp för lika lön under flera tillfällen. 

Efter att guldet bärgades har laget firat ordentligt hemma i USA. Bland annat med en stor parad längs New Yorks gator och mer festande på takterrasser. 

Festade på mångmiljardärens båt

Men festandet slutade inte där. Laget tog partyt vidare ut till havs på fastighetspampens, Rick Carusos, båt. En båt som värderas till över 900 miljoner kronor. Mångmiljardären Caruso bjöd in laget då han är ett fan och också vill stå upp för ”lika lön”.

Båten är döpt till Invictus och tog laget runt på bland annat Hudson river. Där kunde man se på Crystal Dunn, Ali Krieger och Alex Morgans Instagram hur de fortsatte festen där de drack champagne och dansade. 

Invictus – en ”skandalbåt”

Båten laget festade på har skapat rubriker tidigare – senast i mars då Lori Loughlins dotter var ombord på yachten när nyheten kom ut att skådespelerskan var en av föräldrarna som anklagades för en mutskandal till collage. 

Loughlin och Carusos döttrar är vänner, och Caruso är styrelseordförande vid University of Southern California där båda var elever.