Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Följ stora VM-festen i SportExpressen TV

Sveriges landslag har landat i Ryssland och jagar seger i VM-premiären mot Sydkorea.

SportExpressen storsatsar på mästerskapet med en ny sportkanal i Com Hem och Boxer – där du kan följa träningar, spelarintervjuer och VM-nyheter från vår TV-studio och elvamannatrupp i Ryssland.

– Det känns skönt att äntligen vara på plats, säger förbundskapten Janne Andersson.

Under tisdagseftermiddagen landade det svenska landslaget i Gelendzjik, Ryssland.

En knapp veckas förberedelser väntar nu inför VM-premiären mot Sydkorea på måndag.

– Vi ska analysera det sydkoreanska laget nu i veckan. För oss handlar det om att inte bara försvara mot en spelare (Heung Min Son) utan mot hela Sydkorea och med hela vårt lag, säger lagkapten Andreas Granqvist.

Nu kan du följa landslagets alla steg under VM-slutspelet – i nystartade tv-kanalen SportExpressen TV som sänds på SportExpressen.se, i Com Hem och Boxer.

Vår elvamannatrupp i Ryssland följer det svenska landslaget på plats – och i vår studio hänger du med i de heta gruppspelsmatcherna mot Sydkorea, Tyskland och Mexiko tillsammans med initierade gäster.

Varje morgon får tittarna det senaste i morgonprogrammet "Vakna med VM" där programledarna Tess Ulander och Fredrik Lennander tillsammans med experter guidar oss genom sändningarna i Stockholm – samtidigt som utsända i Ryssland rapporterar om de senaste nyheterna.

– Att få bevaka fotbolls-VM på plats är en pojkdröm som går i uppfyllelse. Att få se Janne Anderssons mannar försöka skriva nya kapitel i idrottshistorien blir fantastiskt inspirerande, säger programledaren Philip Gadd.

SÅ SÄNDER SPORTEXPRESSEN TV UNDER VM

# Senaste VM-nyheterna varje morgon klockan 08.00 i "Vakna med VM". De största snackisarna om Blågult, Sveriges motståndare och det hetaste från VM tillsammans med alla SportExpressen TV:s utsända i Ryssland.

# ”Vilse i Ryssland”. SportExpressen TV:s reporter Philip Gadd reser runt i Ryssland och ger tittarna det bästa händelserna bakom kulisserna. Hur gör man en egen borsjtj, och vem i landslaget är egentligen bäst på poker?

# Fansdagbok under VM. Svenska supporten Filip Lindfors åker båt, tåg och flyg under VM-månaden för att följa det svenska landslaget och de Blågula fansen. Följ med på en unik resa och kom ännu närmare fansen!

# "Wilbachers VM". Varje dag så ger SportExpressen TV:s veteran Thomas Wilbacher tittarna de bästa och största snackisarna i ett nytt tv-format.

# Uppsnack och nedsnack kring alla VM-matcher. SportExpressen TV:s utsända i Ryssland går igenom allt inför och efter matcherna i VM.

# #ExpressenLive under Sveriges gruppspelsmatcher. Studion i Stockholm och utsända i Ryssland håller tittarna i handen under de nervösa VM-matcherna för Blågult. Tillsammans med utvalda gäster och experter!

# SportExpressen TV punktmarkerar det svenska landslaget från lägret i Gelendzjik. Se alla öppna träningar live och få intervju med spelare och analyser från experter - så får du bäst koll på det svenska landslaget.

 

MISSA INGA VM-NYHETER: Få största VM-nyheterna direkt i Messenger! 

NYHETSBREV: Få SportExpressens nyhetsbrev om VM 

LÄS MER: Sveriges grupp och VM-schema

LÄS MER: Sverige i VM – trupp, betyg och matcher 

VM-TIPSET: Tävla och bli bäst i Sverige

LÄS MER: Alla trupper i fotbolls-VM 

LÄS MER: Alla tv-tider för VM 2018

LÄS MER: Fotbolls-VM – hela spelschemat 

FÖLJ VM: Liverapporter från alla VM-matcher

LÄS MER: Vad är VAR – och varför finns det? 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!