Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Beckham kritiseras för bilden med sin dotter

Det här är David Beckham.
Foto: SHAN YUQI / STELLA PICTURES B950
Foto: STELLA PICTURES/AVALON.RED B68

England slog ut Norge i VM-kvartsfinalen med 3-0. 

Under matchen kunde man se fotbollsikonen David Beckham pussa sin sjuårige dotter på munnen. 

Någonting han gjort förut och fått kritik för. 

Mitt under brinnande VM-kvartsfinalen mellan England-Norge kunde man se fotbollsikonen David Beckham på läktaren tillsammans med sin dotter Harper för att heja fram England till avancemang. 

– Kom igen nu Lionesses, skrev Beckham på en bild på Instagram som han tog tillsammans med dottern Harper strax innan matchstart. 

Under matchen fångades även Beckham på en bild när han pussade sin dotter på munnen. Någonting som många tycker är märkligt. 

David Beckham har kritiserats tidigare

England vann matchen med 3-0 och på läktaren kunde man se David Beckham och hans dotter jubla åt segern. 

Det är inte första gången 44-åringen har fått utstå kritik för ett ha gjort det här. Beckham har själv lagt upp flertalet bilder där han och dottern Harper pussas på munnen. Någonting han fått utstått mycket kritik för. 

Piers Morgan har bland annat kallat Beckhams puss-bilder med dottern ”konstig”.

”Det är perverst”, skrev en användare när han lade upp en bild på Instagram för ett par år sedan. Beckham har försvarat det med att han pussar alla sina barn på det sättet och menar att han visar sin kärlek. 

”Kommer alltid pussa mina barn”

Och efter den nya bilden som togs under kvartsfinalen där alltså Beckham pussade sin dotter på munnen har många ridit ut till Beckhams försvar. 

– Varför skuldlägger vi en man för att pussa sin dotter? Jag har alltid och kommer alltid pussa mina barn såvida de inte säger åt mig at inte göra det. Det här är äkta kärlek, skriver Vonny LeClerc på Twitter. 

https://twitter.com/vonny_bravo/status/1144605990152822785