Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Zlatans familjs sköna firande under finalen

Foto: PATRIK C ÖSTERBERG / IBL BILDBY
Foto: (C) PELLE T NILSSON
Foto: (C) PELLE T NILSSON
Foto: (C) PELLE T NILSSON
Foto: CLAUDIO BRESCIANI/TT
Foto: PONTUS LUNDAHL/TT
1 / 7

Zlatan Ibrahimovic följde Europa League-finalen från en VIP-loge på Friends Arena.

Med sig hade han Helena, båda sönerna – och två andra bekanta ansikten.

Manchester United slog Ajax med klara 2-0 i Europa League-finalen på Friends Arena i Stockholm. Paul Pogba och Henrikh Mkhitaryan svarade för målen.

Zlatan Ibrahimovic? Han fick följa fajten från läktaren.

Knäskadan som han drabbades av i matchen mot Anderlecht är allvarlig, minst ett korsband är av, och det kommer dröja upp emot ett år innan han är helt återställd.

Gestikulerade vilt

35-åringen såg dock ut att trivas på läktaren, där han hade sällskap av sina allra närmaste. Både Helena Seger och sönerna Vincent, 9, och Maximilian, 10, syntes till i logen. Där fanns även den Malmö-baserade sjukgymnasten Ricky Dahan, som många gånger har hjälpt Zlatan med skadebekymmer. 

 

LÄS MER: Skandalen - flera tvingades flytta efter dödshot på läktaren

 

Den tidigare landslagsspelaren Alexander Östlund, som är god vän med Zlatan, var också på plats och levde ut rejält under matchen. ”Salle” gestikulerade vilt flera gånger om när domsluten inte gick Uniteds väg.

Mot slutminuterna lämnade Zlatan Ibrahimovic logen för att sätta sig nere vid sidlinjen ihop med de andra skadade spelarna i Manchester United. De sprang sen in på planen ihop med övriga lagkompisar för att fira titeln, som är Zlatans 33:e i karriären.

Aktuell för Los Angeles

Nu är den stora frågan: Vad blir nästa destination för Zlatan Ibrahimovic?

Kontraktet med Manchester United går ut den 30 juni och precis som SPORT-Expressen tidigare rapporterat tyder det mesta på att avtalet inte kommer att förlängas. Skadan, i kombination med hans höga ålder, gör att United vill titta på andra alternativ.

 

LÄS MER: Zlatans firande - tog foto med barnförbjudna banderollen

 

Zlatan uppges i stället vara aktuell för en flytt till Kalifornien, där MLS-klubbarna Los Angeles FC och LA Galaxy båda två har visat intresse.