Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Zlatans besked om framtiden – lägger upp ny video

Zlatan Ibrahimovic.Foto: USA TODAY NETWORK / GARY A. VASQUEZ-USA TODAY SPORTS SIPA USA
Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN

Zlatan Ibrahimovic stannar i Los Angeles Galaxy.

Det bekräftar han i en video på Instagram

"MLZ, jag är inte klar med dig än", skriver han. 

Redan innan man visste huruvida Los Angeles Galaxy skulle spela slutspel eller inte så började det florera rykten som placerade Zlatan Ibrahimovic i en rad europeiska klubbar. Det spekulerades främst i att han skulle lånas ut till antingen Manchester United eller Milan. 

Efter att Galaxy missade slutspel intensifierades spekulationerna och främst var det Milan som pekades ut som en möjlig destination. 

Zlatans agent Mino Raiola satt i flera möten med ledande figurer i Milan - men de nådde inte fram till en överenskommelse. 

Zlatan nobbar Milan för USA

I början av december kunde SportExpressen avslöja att nobbade en flytt till Europa. En av orsakerna ska vara att Ibrahimovic tagit hänsyn till önskemål från familjen.

Något som bekräftades kort därefter att Milans sportchef Leonardo. 

– Han har lovat Galaxy att han ska förnya kontraktet med dem. Vi funderade på hans comeback, och han också. Men han håller sitt ord och stannar i MLS. Det hade varit en otrolig historia och en stark signal, men det är inte möjligt, sa han i förra veckan. 

Zlatan Ibrahimovic stannar i Los Angeles Galaxy

Nu meddelar dessutom Zlatan för första gången, via sitt Instagramkonto, att han stannar på den amerikanska västkusten. I videon han publicerat så står Zlatan i en omklädningsrum tapetserat med tidningssidor om honom samt tv-apparater som spelar upp olika fotbollsprogram som spekulerar i hans framtid. 

Zlatans siluett syns i förgrunden innan filmen avslutas med hashtaggen #zLAtan som använts flera gånger under hans till i Los Angeles. 

Dessutom skriver Zlatan, som på karaktärsenligt Zlatan-manér kallar ligan MLS för "MLZ" så här till videon:

"MLZ, jag är inte klar med dig än".