Zlatans besked – inför Europa League-finalen

Foto: MATT WEST/BPI/REX/SHUTTERSTOCK
Foto: DAVE THOMPSON
Foto: VINCENT VAN DOORNICK
Foto: OLLE SPORRONG
Foto: MAJO
Foto: FEREYKLOTCHKOFF
1 / 7

Zlatan Ibrahimovic tar med sig hela familjen på Europa League-finalen. 

Helena Seger och Zlatans söner Maximillian och Vincent finns på plats på VIP-läktaren på Friends arena under onsdagskvällen.

Samtidigt ser det ut som om Zlatan stannar i Sverige för att fortsätta sin rehabilitering på hemmaplan. 

Under tisdagen landade Manchester United i Sverige för Europa League-finalen mot Ajax på Friends arena. Med på planet fanns Zlatan Ibrahimovic - som trots sin skada åkte med laget. 

 – Alla åker. Vi är en fantastisk grupp där några hoppar på kryckor, sa tränaren José Mourinho tidigare till BBC. 

"Han är optimistisk"

United-mittfältaren Ander Herrera menar att Zlatan verkar må bra trots att han missar morgondagens match. 

– Zlatan är med oss, han stöttar oss. Jag tror att han mår väldigt bra. Han är optimistisk. 

– När du vill vinna en europeisk stortitel och du vill få till en bra säsong, så är det inte bara på planen som det räknas, du behöver hjälp utifrån också. Zlatan är här för att hjälpa, säger Herrera till Sky Sports. 

Familjen med på VIP-läktaren

Samtidigt står det klart att Zlatans familj kommer att vara på plats under finalen. Helena Seger, barnen Vincent och Maximillian kommer att finnas på plats på VIP-läktaren på Friends, enligt uppgifter till SportExpressen. 

Samtidigt ser det ut som om Zlatan stannar i Sverige för att fortsätta sin rehabilitering där han väntas åka till Malmö i dagarna för att ta hjälp av landslagets före detta fystränare Rickard Dahan. Svensken har redan kastat kryckorna och rehabiliteringen har hittills gått över förväntan.

Opererades tidigare

Zlatan Ibrahimovic opererades i USA för drygt två veckor sedan. Därefter gav han ett besked via Instagram att ingreppet varit lyckat. 

 "Jag kommer att komma igenom det här som med allt annat och komma tillbaka ännu starkare. En sak är säker, jag bestämmer när det är dags att sluta och inget annat. Att ge upp är inte ett alternativ. Vi ses snart", skrev han på Instagram.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.