Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Zlatan visar upp sin Ferrari i Stockholm

Zlatan Ibrahimovic.
Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN
Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic.
Foto: JOHANNA LUNDBERG / BILDBYRÅN

Zlatan Ibrahimovic var nyligen på besök i Stockholm.

Då passade han på att visa upp sin gula Ferrari: en best med 963 hästkrafter innanför motorhuven. 

Zlatan Ibrahimovic håller just på för fullt med en skaderehabilitering. Han skadade sig i Manchester Uniteds Europa League-match mot Anderlecht, men fick nyligen sitt avtal med den engelska storklubben. 

I sommar fick stockholmarna chansen att beskåda fotbollslegendaren på nära håll. Ibrahimovic gjorde ett besök i huvudstaden, där han bland annat passade på att hänga med gamle vännen Alexander Östlund. Zlatan åt middag med Östlund på en känd krog i centrala Stockholm – och kort därpå la Östlund ett bildbevis på 36-åringens vistelse i huvudstaden.

Zlatans lyxiga Ferrari

Östlund publicerade en Instagram-bild där Zlatan satt i gul Ferrari i närheten av Karlaplan i Stockholm. 

"Lämnade med en stulen cykel. Återvände med en Ferrari", skrev Östlund på Instagram.

https://www.instagram.com/p/BWsVogvg3aM/

Så många hästkrafter

Nu har nya bilder på Zlatan och Ferrarin börjat cirkulera på nätet. Det är Youtube-kanalen GTBoard som fått tag i ett videoklipp där Zlatan kör på utanför sin lägenhet i korsningen av Styrmansgatan och Storgatan på Östermalm.

Enligt tidningen MestMotor tillverkades Zlatans LaFerrari är bara i 499 exemplar. Under huven på vrålåket hittar man en V12-motor på 6,3 liter och en elmotor. Totalt har bilen en kapacitet på 963 hästkrafter.

Zlatan fångades på bild i sin gula Ferrari.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.