Zlatan visar upp sin Ferrari i Stockholm

Zlatan Ibrahimovic.
Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN
Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic.
Foto: JOHANNA LUNDBERG / BILDBYRÅN

Zlatan Ibrahimovic var nyligen på besök i Stockholm.

Då passade han på att visa upp sin gula Ferrari: en best med 963 hästkrafter innanför motorhuven. 

Zlatan Ibrahimovic håller just på för fullt med en skaderehabilitering. Han skadade sig i Manchester Uniteds Europa League-match mot Anderlecht, men fick nyligen sitt avtal med den engelska storklubben. 

I sommar fick stockholmarna chansen att beskåda fotbollslegendaren på nära håll. Ibrahimovic gjorde ett besök i huvudstaden, där han bland annat passade på att hänga med gamle vännen Alexander Östlund. Zlatan åt middag med Östlund på en känd krog i centrala Stockholm – och kort därpå la Östlund ett bildbevis på 36-åringens vistelse i huvudstaden.

Zlatans lyxiga Ferrari

Östlund publicerade en Instagram-bild där Zlatan satt i gul Ferrari i närheten av Karlaplan i Stockholm. 

"Lämnade med en stulen cykel. Återvände med en Ferrari", skrev Östlund på Instagram.

https://www.instagram.com/p/BWsVogvg3aM/

Så många hästkrafter

Nu har nya bilder på Zlatan och Ferrarin börjat cirkulera på nätet. Det är Youtube-kanalen GTBoard som fått tag i ett videoklipp där Zlatan kör på utanför sin lägenhet i korsningen av Styrmansgatan och Storgatan på Östermalm.

Enligt tidningen MestMotor tillverkades Zlatans LaFerrari är bara i 499 exemplar. Under huven på vrålåket hittar man en V12-motor på 6,3 liter och en elmotor. Totalt har bilen en kapacitet på 963 hästkrafter.

Zlatan fångades på bild i sin gula Ferrari.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.