Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Zlatan ville återvända – kollade PSG:s intresse

Foto: GIUSEPPE MAFFIA/NURPHOTO/SHUTTER / GIUSEPPE MAFFIA/NURPHOTO/SHUTTER SHUTTERSTOCK
Foto: ICON SPORT / ICON SPORT BILDBYRÅN

Zlatan förlängde sitt kontrakt med Milan i april.

Men enligt uppgifter till tidningen Le Parisien, kollade svensken om det fanns intresse från hans före detta klubb PSG – innan han förlängde med Milano-klubben.

Zlatan Ibrahimovic hade en väldigt framgångsrik period i den franska klubben PSG med flera ligatitlar och två skytteligavinster.

Nu spelar han i Milan men enligt uppgifter till tidningen Le Parisien, ville han återvända till Paris-klubben under sommaren. 

Hans agent Mino Raiola, som är god vän med PSG:s sportchef Leonardo, frågade hur intresset såg ut. Men han fick svaret att det inte fanns plats för svensken i PSG.

När Ibrahimovic fick höra om detta valde han att förlänga kontraktet med Milan, ett kontrakt som sträcker sig över nästa säsong.

– Jag kan stanna här livet ut, sa Zlatan till Milan TV då.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.