Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Zlatan tvingas nu betala: ”Jag har blivit granskad”

Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN

Zlatan Ibrahimovic har bötfällts för filmning under en MLS-match.

Nu går han till angrepp mot ligan.

– Jag känner mig jagad, säger Zlatan enligt LASports Access. 

I förrgår kom beskedet att Zlatan Ibrahimovic friades från vidare straff efter sin armbåge i ansiktet på motståndaren Mohamed El-Munir under derbyt mellan Los Angeles Galaxy och LAFC. 

Zlatan blev utredd av MLS:s disciplinnämnd – men kom undan med en varning. Det här följdes dock upp av ännu ett beslut från ligan, ungefär 24 timmar senare.

Den här gången skickade MLS ut ett pressmeddelande i vilket man proklamerade att Zlatan fått böter för filmning efter ännu en videogranskning av derbyt.

Zlatan får böter

Ligan redovisar inte den exakta summan som Zlatan tvingas betala.

Sent i går natt gick Zlatan ut i ett hårt angrepp mot MLS. Han menar att han är ett offer för en häxjakt. 

– Jag känner att jag blir granskad varje match. Jag känner mig jagad och det är inte okej, för jag spelar min sorts fotboll och jag måste få känna mig fri i den, säger Zlatan enligt LASports Access. 

– Vi har en domare, om det går vidare har vi den här disciplinnämnden, men det är inte okej att bli övervakad och granskad varje match. Jag är ett proffs som alla andra, jag borde bli behandlad som alla andra. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.