Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Zlatan snuvad i natt – krossades av doldis

Foto: JOHN BAZEMORE / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: JOHN BAZEMORE / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: USA TODAY NETWORK / PETER G. AIKEN/SIPA USA/IBL SIPA USA

Zlatan Ibrahimovic har utsetts till årets nykomling i den amerikanska ligan MLS och fick även ta emot priset för årets mål.

Men den prestigefulla utmärkelsen årets MVP (mest värdefulla spelare) står det inte svenskens namn på.

I stället är det Atlantas målspruta Josef Martinez som får motta utmärkelsen efter att spelarna, klubbarna och medierna har fått rösta om saken. 

Josef Martinez snuvade Zlatan på MVP-priset

– Jag vill tacka alla i klubben - presidenten, alla chefer, säkerhetspersonal, kockar och till och med vår medierepresentant, som jag skriker på när han vill han vill ha en intervju med mig, och alla andra i klubben, säger den 25-årige venezuelanen i sitt tacktal.

Och han glömde inte bort fansen.

– Stödet har varit otroligt.

Foto: JOHN BAZEMORE / AP TT NYHETSBYRÅN

 

 

Zlatan stannar i Los Angeles Galaxy

Zlatan hamnar på tredje plats med ett genomsnitt på 11,60 procent av rösterna, vilket kan jämföras med Martinez 47,93 procent. Tvåa på listan hamnade Martinez klubbkamrat Miguel Almiron, på 15,03 procent av rösterna.

Zlatan får chans till revansch nästa säsong, då SportExpressens Noa Bachner under onsdagen kunde avslöja att svensken blir kvar i Los Angeles Galaxy ytterligare en säsong. 

”Ibra” fick ta emot två utmärkelser efter sin debutsäsong i MLS: Som ”årets nykomling” och för att han gjorde ”årets mål”.