Zlatan Ibrahimovic. Foto: MAGI HAROUN/REX/SHUTTERSTOCK / MAGI HAROUN/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURESZlatan Ibrahimovic. Foto: MAGI HAROUN/REX/SHUTTERSTOCK / MAGI HAROUN/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES
Zlatan Ibrahimovic. Foto: MAGI HAROUN/REX/SHUTTERSTOCK / MAGI HAROUN/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES
Foto: PONTUS LUNDAHL/TT / TT NYHETSBYRÅNFoto: PONTUS LUNDAHL/TT / TT NYHETSBYRÅN
 Foto: PONTUS LUNDAHL/TT / TT NYHETSBYRÅN

Zlatan ska tillbaka till superkirurgen

Publicerad
Uppdaterad

För ett par dagar sedan öppnade José Mourinho för sensationell fortsättning för Zlatan Ibrahimovic i Manchester United. Nu tar han nästa steg för att förverkliga återkomsten - ett återbesök hos superläkaren Freddy H. Fu. 

Det var i april som Zlatan Ibrahimovic, 35, trasade sönder sitt högerknä efter att ha landat olyckligt i Europa League-mötet med Anderlecht.

Kontraktet med Manchester United löpte därefter ut, och till en början såg det inte ut att bli någon fortsättning i klubben, och Los Angeles har omnämnts frekvent som tänkbar destination för svensken. Den senaste tiden har dock managern José Mourinho öppnat för en fortsättning.

– Och om han känner att rätt beslut för honom är att stanna här, och för oss att vänta till december kanske. För jag tror inte han kan komma tillbaka i spel förrän december, men varför inte vänta på en så bra spelare som gav oss så mycket? sa han till Manchester Evening News tidigare i veckan.

Foto: FRANCOIS LENOIR / REUTERS BILDBYRÅN

"Kan operera med förbundna ögon"

Nu skriver The Sun att Zlatan planerat återbesök till superläkaren Freddy H. Fu i Pittsburgh för att se om sitt sargade korsband.

Allt för att bli spelklar så fort som möjligt. Och det går minst sagt att slå fast att han är i trygga händer.

– Freddy Fu är en gigant. En kung, sa docent Kristian Samuelsson till SportExpressen i våras. 

– Jag har varit på operation med honom många gånger. Han är fantastisk. Han kan göra det med förbundna ögon.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag