Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Zlatan ryter ifrån: ”Det är pinsamt”

Zlatan Ibrahimovic Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN
Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN

Zlatan Ibrahimovic har redan bäst rating av alla MLS-spelare i FIFA 19.

Men svensken är inte nöjd.

– Det är pinsamt att jag inte har 100 på allt, säger svensken till Twitter Sports.

Mycket vill ha mer.

Zlatan vill ha allt.

Med 85 av 100 i rating på FIFA 19 är Ibrahimovic bäst av samtliga spelare i MLS. Och när EA Sports i början av året släppte ett throwback-kort från 2014 i Ultimate team hade svensken uppgraderats till 92.

Men det är ändå inte tillräckligt för Ibra.

När Twitter Sports lät svensken svara på fansens tweets kom det populära fotbollsspelet på tal. En amerikansk supporter menade att Ibrahimovic borde ha 100 i rating på allt. Zlatan svarade på klassiskt Zlatan-vis.

– Jag håller verkligen med dig. Det är pinsamt att jag inte har 100 i rating, jag borde ha 99 på allt.

https://twitter.com/TwitterSports/status/1118933020944191488

Zlatans ranking på FIFA 19 – bättre än Mahrez

När FIFA 19 släpptes i höst hade Zlatan tilldelats 85 i rating med bland annat 86 i skott och 79 i dribbling. Det gav 37-åringen en 98:e plats bland världens bästa spelare – före Riyad Mahrez och precis efter Raheem Sterling.

”Hans snabbhet är inte bra, men det höga betyget för skott betyder att han kommer vara livsfarlig”, skrev engelska tidningen Daily Mail.

Med hjälp av FIFA:s throwback-kort höjdes Ibrahimovics rating i dribbling till 91 och skott till 94. Han belönades dessutom med 99 i nick, styrka och aggressivitet, enligt Goal. En av de som köpte kortet direkt var den svenske proffsspelaren Simon ”Zimme” Nystedt.

– Den bästa svenske spelaren genom alla tider är äntligen spelbar igen. Jag har använt honom som inhoppare och varit väldigt stabil där så kanske kommer jag använda honom i någon turnering i år, säger han till Goal.