Helena Seger tillsammans med Zlatan Ibrahimovic. Foto: Johanna Lundberg / BILDBYRÅNHelena Seger tillsammans med Zlatan Ibrahimovic. Foto: Johanna Lundberg / BILDBYRÅN
Helena Seger tillsammans med Zlatan Ibrahimovic. Foto: Johanna Lundberg / BILDBYRÅN
Zlatan intervjuas i det kommande numret av Café.Zlatan intervjuas i det kommande numret av Café.
Zlatan intervjuas i det kommande numret av Café.
Zlatan Ibrahimovic berättar om parets hus i Jämtland. Foto: VINCENT VAN DOORNICKZlatan Ibrahimovic berättar om parets hus i Jämtland. Foto: VINCENT VAN DOORNICK
Zlatan Ibrahimovic berättar om parets hus i Jämtland. Foto: VINCENT VAN DOORNICK
Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger har en villa i Jämtland. Foto: Erik Westberg.Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger har en villa i Jämtland. Foto: Erik Westberg.
Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger har en villa i Jämtland. Foto: Erik Westberg.

Zlatan om lyxvillan i Sverige: "Helt magisk"

Publicerad

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger har en undangömd trevåningslyxvilla i de jämtländska skogarna.

Nu har fotbollsstjärnan berättat om hur han stortrivs i smultronstället.

– Jag vill bara vara i fred med familjen och ha lugn och ro, säger Zlatan till tidningen Café.

Zlatan Ibrahimovic och partnern Helena Seger är flitiga besökare i Åre. 2012 stod deras 127 kvadratmeter stora jaktstuga i jämtländska Offerdalsfjällen klar. Trevåningsvillan ligger på en 1154 kvadratmeter stor tomt, som köptes för 2 212 500 kronor.

"Helt magisk"

I en ny intervju med tidningen Café beskriver Zlatan hur viktigt det jämtländska smultronstället har blivit för honom och familjen.

– Jag försöker komma dit så ofta jag kan. Människorna i Jämtland har varit extremt välkomnande mot mig. De gör saker och tar beslut efter vad deras hjärta säger. Och de tycker inte att man kommer och tar deras land och så, säger Zlatan till Café.

– Skogen och myrmarken där uppe är helt magisk. Det är liksom flera kilometer mellan varje hus. Där får jag vara mig själv. Ingen känner igen mig i skogen. Sen gillar jag vintern mer än man kanske kan tro.

"Vill vara i fred"

Zlatan och Helena bor för tillfället mestadels i Hale Barns utanför Manchester. Zlatan, som just nu kämpar med en knäskada, har kontrakt med Manchester United fram till sommaren. Det har spekulerats i att familjens nästa destination kommer att bli USA och att Zlatan ska fortsätta karriären i Los Angeles Galaxy.

Men när fotbollslivet nått sin ände vill Zlatan och Seger bo i Sverige på mer permanent basis.

– Jag har haft så mycket folk runtomkring mig i så många år. Storstäder, betong, bilar, avgaser och stress. Jag vill bara vara i fred med familjen och ha lugn och ro. Och vi är bortskämda i Sverige, vi vet inte hur bra vi har det, säger Zlatan.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag