Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Zlatan och Helenas enorma lyxhus säljs

Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN
Helena och Zlatan. Foto: MIMMO CARRIERO - ZLATAN IBRAHIMO / STELLA PICTURES MIMMO CARRIERO-OLYCOM

Zlatan Ibrahimovic är noga med att värna om familjens privatliv.

Nu får världen en inblick i hur de levde under tiden i Manchester.

Superstjärnans gamla exklusiva lyxhus på 930 kvadratmeter är årets mest klickade på sajten Rightmove – och ligger ute för 57 miljoner kronor.

Sommaren 2016 lämnade Zlatan Ibrahimovic Paris Saint-Germain för att tysta sina engelska kritiker.

Och han blev snabbt en publikfavorit på Old Trafford.

Svensken gjorde succé i Manchester United, där han blev lagets främste målskytt under säsongen 2016/2017, men drabbades som bekant av en svår knäskada under våren.

Han gjorde ett försök till comeback, men bestämde sig till slut för att flytta till Los Angeles Galaxy. Där har 37-åringen förbryllat de amerikanska fotbollsjournalisterna. Inte bara med sina konstmål på planen.

Ibrahimovics hemliga privatliv förvånade.

– Allting med hans privatliv har hållits väldigt hemligt. I de bilder som Zlatan publicerar på sig själv så ser man honom göra saker, men aldrig tillsammans med sin familj, sa ESPN:s Jeff Carlisle.

– Till skillnad från David Beckham med flera har han varit väldigt försiktig med att berätta var han bor och vilket som är hans hus, sa LA Times Kevin Baxter.

Zlatan Ibrahimovics lyxhus till salu

Nu får fansen i alla fall en liten inblick i Zlatan Ibrahimovics (tidigare) liv.

Under tiden i England bodde han tillsammans med sin sambo Helena och barnen Maximilian och Vincent i ett exklusivt område i byn Hale, i grevskapet Cheshire. Området är mycket populärt för bland annat spelare i Manchester United.

Det enorma lyxhuset, som är 930 kvadratmeter stort, ligger ute till försäljning och är sajten Rightmoves mest klickade annons under 2018, skriver MSN. 

Prislappen: 57 miljoner kronor.

Familjen Ibrahimovic ska ha hyrt huset under tiden i England för nästan 370 000 kronor – i veckan.

Enligt annonsen är husets arkitektur influerad av Italien och har en stor spektakulär trädgård, omgärdad av höga staket och lummiga träd som skyddar mot insyn. Dessutom har fastigheten ett  avancerat säkerhetssystem i toppklass.

Allt för att den boende ska kunna vara ”extremt privat”.

Förutom spelrum, gym och en stor vinkällare rymmer huset, som faktiskt har legat ute till försäljning i drygt ett år, bland annat sex stycken stora sovrum och rymliga ”walk-in-closets”.

 

SE HELA ANNONSEN – OCH ALLA BILDER HÄR!