Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Zlatan och Helena vägrar sälja trots mångmiljonbud

Såhär rapporterade Sportexpressen när det stod klart att Zlatan Ibrahimovic lämnar LA Galaxy.
Foto: HAHN LIONEL/ABACA / HAHN LIONEL/ABACA STELLA PICTURES
Foto: FRANCOIS MORI / AP TT NYHETSBYRÅN/ NTB SCANPIX
Foto: CYRIL MOREAU / BESTIMAGE 1 / STELLA PICTURES
Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN

Zlatan Ibrahimovics besked till Milan dröjer.

Samtidigt avvaktar den svenske stjärnan även med att sälja sin lägenhet i centrala Milano – detta enligt uppgifter till italienska Gazzetta dello Sport som SportExpressen fått ta del av. 

För några veckor sedan konstaterade de största italienska tidningarna dagligen att allting var klart. Zlatan Ibrahimovic hade bestämt sig. Det skulle bli en återkomst till Serie A och Milan för den svenske anfallaren – vilket även den välrespekterade brittiska tidningen The Telegraph beskrev som skrivet i sten. 

Men ska man tro de senaste uppgifterna i Italien verkar Zlatan Ibrahimovic ha en bit kvar till ett beslut kring vad han överhuvudtaget vill göra framöver. 

”Zlatans tveksamhet får oss att tro att han inte är övertygad om att karriären fortsätter”, skriver Gazzetta dello Sport i en artikel med rubriken: ”Zlatans dilemma: Milan eller pensionering”. 

Milan oroade 

Sportchefen Paolo Maldini, tidigare storspelare i klubben, har sagt till Sky Italia att det blir svårare att få till ett avtal ju längre Zlatans besked dröjer och att Milan börjat titta på andra alternativ. 

Milan ska vara allvarligt oroade för hur den svenske stjärnan ska hinna komma i form, när hans besked dröjer längre än de velat. 

– Han har inte spelat sedan den 28 oktober, så det blir en svår situation, menade Paolo Maldini. 

Samtidigt kommer nu uppgifter som kan tyda på att 38-åringen vill ha kvar en koppling till Milano. 

Zlatan och Helena vill inte sälja

I november uppgav flera italienska tidningar att Ibrahimovic och partnern Helena Seger sålt sin lyxvåning i staden, som de köpte 2010. 

Ibrahimovic och Seger vill ha 5,2 miljoner euro (ca 55 miljoner kronor) för den 390 kvadratmeter stora lägenheten med tre garageplatser och en stor terrass – men enligt uppgifter till den italienska tidningen Gazzetta dello Sport, som SportExpressen fått ta del av, har paret bett mäklaren att avvakta en försäljning. Detta trots att de nu fått två bud på lägenheten. 

Enligt Gazzetta dello Sport skulle detta kunna betyda att Zlatan Ibrahimovic fortsatt ser en återkomst till AC Milan som möjlig. 

Exklusiv intervju med Zlatan Ibrahimovic

Tidigare i höstas intervjuades Zlatan Ibrahimovic av Sportexpressens Noa Bachner – pratar om framtiden, statyn, Janne Andersson, landslaget och sitt arv.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.