Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Zlatan och Helena säljer lägenheten

Zlatan spekulerade om framtiden när han besökte Malmö och avtäckte Zlatan-statyn.
Foto: FRANCOIS MORI / AP TT NYHETSBYRÅN/ NTB SCANPIX
Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN
Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST VIA WWW.IMAGO-I / IMAGO IMAGES/XINHUA WWW.IMAGO-IMAGES.DE

Zlatan Ibrahimovic kopplas ihop med en återkomst till AC Milan. 

Samtidigt uppger Corriere della Sera att den svenske stjärnan har sålt sin lägenhet i centrala Milano. 

Internationell fotbollsmedia innehåller har den senaste tiden dagligen innehållit flera rapporter om Zlatan Ibrahimovics framtid. Kontraktet med Los Angeles Galaxy går ut på nyårsafton, och den svenske anfallaren har kopplats ihop med en rad olika klubbar. 

En återkomst till Serie A är förmodligen det som återkommit mest flitigt, där klubbar som Bologna och Napoli har förekommit i rapporterna. Men även Zlatans gamla klubb Milan uppges som ett alternativ

Nu kommer dock italienska Corriere della Sera med uppgifter som kan peka åt ett annat håll. 

Zlatan Ibrahimovic säljer huset i Milano

Tidningen skriver att Zlatan Ibrahimovic i veckan sålt sin lägenhet i centrala Milano, på exklusiva Via Santo Spirito. Corriere della Sera menar att prislappen landade på runt 50 miljoner kronor. 

2010, när Zlatan nyligen gått till Milan på lån från FC Barcelona, uppgav den italienska nyhetsbyrån Ansa att familjen Ibrahimovic sålt sin lyxvilla vid Comosjön, en bit utanför Milano. 

Redan under tidigare transferfönster har 38-åringen kopplats ihop med en flytt tillbaka till Milan, bland annat på grund av partnern Helena Segers påstådda kärlek till staden Milano. 

– Hans flickvän, Helena Seger, älskar Italien och Milano i synnerhet, har journalisten Monica Colombo sagt

MLS-chefen fick backa 

Nyheten om husförsäljningen till trots, Zlatan Ibrahimovics eventuella Serie A-comeback är fortsatt omdiskuterad. 

MLS-chefen Don Garber menade nyligen att Zlatan ”värvas av” Milan, ett uttalande den amerikanska fotbollsligan senare kände sig tvingad att revidera

– Alla vet hur fantastisk han har varit för Milan och de klubbar han har spelat för. Han har varit en av världens bästa spelare och det är han fortfarande. Det är väldigt tydligt för alla som följer fotbollen i dag. Mer än så kan jag inte säga, sa klubbens sportchef Paolo Maldini till SportExpressen tidigare i veckan. 

Zlatan-fans i Malmö om nya statyn

I oktober avtäcktes Zlatan-statyn i Malmö. KvP träffade ett gäng fans.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.