Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Zlatan dementerar köp av lyxlägenhet: ”Rätt fult”

Foto: Oscar Properties.
Foto: E-PRESS PHOTO.COM / /ALL OVER PRESS E-PRESS PHOTO.COM
Foto: BILDBYRÅN

Zlatan Ibrahimovic har köpt en lyxlägenhet i ett av Stockholms största skrytbyggen.

Detta hävdar Aftonbladet. 

– Vi kommenterar aldrig köpare. Men det är inte första gången jag får frågan, det kan jag säga, säger Oscar Properties vd Oscar Engelbert.

Nu går Zlatan Ibrahimovic ut och dementerar skarpt uppgifterna.

”Använda mitt namn för att göra reklam? Stämmer inte”, skriver han på Twitter.

Zlatan Ibrahimovic har tillbringat den absolut största delen av sin fotbollskarriär i utlandet. För tillfället är han baserad i Kalifornien, där han spelar för MLS-klubben Los Angeles Galaxy.

Men han och partnern Helena Seger har aldrig tappat kontakten med sina rötter i Sverige. Det syns inte minst på deras portfolio av byggnader på svensk mark. 

Zlatan har ett hus på Resarö i Vaxholm, ett annat i Åre och en 1000 kvadratmeter stor före detta kyrka på Storgatan i Stockholm. 

Nu rapporterar Aftonbladet att Ibrahimovic fixat ännu en lya i huvudstaden. Tidningen skriver att Zlatan har köpt en lägenhet i komplexet Norra Tornen i Vasastan - något som SportExpressen också har uppgifter om.

https://twitter.com/Ibra_official/status/1138944835673501696

Några veckor efter medieuppgifterna går Zlatan Ibrahimovic ut och dementerar och kallar det för bluff.

”Använda mitt namn för att göra reklam? Stämmer inte. Vet inte ens vart det ligger och nu när jag sett det på bild måste jag säga att det är rätt fult”, skriver han på Twitter.

”Inte första gången”

Fastigheten sköts om av byggjätten Oscar Properties och rymmer sammanlagt 178 lägenheter.

– Vi kommenterar aldrig köpare. Men det är inte första gången jag får frågan, det kan jag säga, säger Oscar Properties vd Oscar Engelbert. 

Hur går försäljningen i Norra Tornen?

– Jag kan inte kommentera i detalj. Men försäljningen går jättebra.  

Den dyraste tillgången i Norra Tornen är en penthouselägenhet på 281 kvadratmeter. Enligt Fastighetsvärlden såldes den våren 2018 för 66 miljoner kronor. 

Zlatans hus på Storgatan kostade 110 miljoner kronor enligt SportExpressens uppgifter. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.