I september blir Zlatan pappa.
I september blir Zlatan pappa.

Zlatan blir pappa

Publicerad
Uppdaterad
Det är inte bara VM som står för dörren för Sveriges superstjärna Zlatan Ibrahimovic, 23.
I slutet av september blir han och sambon Helena Seger föräldrar för första gången.
- Självklart är båda väldigt glada och lyckliga, säger Zlatans agent Mino Raiola.
Helena Seger.
I dag samlas svenska landslaget igen inför VM. Superstjärnan Zlatan Ibrahimovic har varit idel leenden sedan han kom hem till Sverige. Och inte undra på.

Födsel i september

Zlatan och hans sambo Helena Seger har fram till nu burit på den största och gladaste nyhet ett par kan bära på. De ska bli föräldrar. Helena Seger väntas, om allt går enligt planerna, föda i september. - Ja, hon är gravid, bekräftar Zlatans agent Mino Raiola. Fram till helt nyligen var det här en hemlighet till och med för samtliga närstående till Zlatan och Helena. - De är extremt måna om sitt privatliv. De har bestämt sig för att inte kommentera detta utåt över huvud taget. I dagsläget är det bara en liten krets av invigda vänner som vet om hur det egentligen ligger till. Och så Helenas föräldrar självklart, säger en källa till SPORT-Expressen. - Det är precis som då han och Helena blev ett par. Det har de ju fortfarande inte kommenterat ordentligt i media.

Rykten i höstas

Margareta Seger, Helenas mamma, säger på frågan hur det känns att snart bli mormor: - Det var ju också en fråga (Skrattar mycket och varmt). Det får du gissa! Men första barnbarnet måste ju kännas speciellt, familjen måste ju tycka att det är jättekul? - Det är nog inga konstigheter med det. Utan det är som för folk i allmänhet. Redan i höstat ryktades det att Zlatan och Helena skulle få barn. Då visade det sig att "nyheten" - som slogs upp stort såväl i Italien som i Aftonbladet och Dagens Nyheter - inte stämde.

"Magen växer"

Men nu är det alltså dags för paret att bli föräldrar för första gången. En av källorna säger vidare: - Det skulle inte gått att dölja länge till. Magen växer ju. Helena och Zlatan har varit ett par i snart tre år och bor nu i en lyxig våning vid vackra Piazza Castello i Turin.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag