Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Zengin klar för Besiktas

Foto: Andreas L Eriksson
Hammarby bekräftade i går att man sålt Erkan Zengin till turkiska Besiktas.
Men det personliga kontraktet är inte klart.
- Det är ett mycket märkligt agerande av Hammarby att gå ut med uppgifter om att allt skulle vara klart, säger Zengins agent Patrick Mörk.
Precis som SPORT-Expressen tidigare avslöjat tyder mycket på att Erkan Zengin blir kvar i den turkiska storklubben Besiktas.
Hammarby har kommit överens om att sälja mittfältaren och får enligt uppgifter till SPORT-Expressen in 3 miljoner på försäljningen.
– Det här varit på gång under en tid men det har inte blivit klart förrän nu. Det har varit Erkans vilja att vara kvar i Besiktas, så vi har jobbat på den lösningen och nu är vi alltså överens, säger Hammarby Fotbolls vd Michael Andersson till klubbens hemsida.
Erkan Zengin flyger ner till Turkiet på fredag och då hoppas parterna att affären ska gå helt i lås.
Men det återstår förhandlingar:
- Det är ett mycket märkligt agerande av Hammarby att gå ut med uppgifter om att allt skulle vara klart, då 50 procent av affären fortfarande återstår att genomföra. Att spelaren ska komma överens med klubben. Och så långt har vi inte kommit, säger Patrick Mörk.
Zengin har under våren varit utlånad till Besiktas och enligt uppgifter kommer han nu att skriva under ett treårskontrakt med klubben.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!