Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

VM–svensken klar för tysk storklubb

Isaac Kiese Thelin.
Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN
Nu går anfallaens karriär vidare i Tyskland.
Foto: PONTUS LUNDAHL/TT / TT NYHETSBYRÅN

Här är Isaac Kiese Thelins nya klubb.

Enligt SportExpressens uppgifter är han klar för Bayer Leverkusen i Bundesliga  - dit han lånas ut kommande säsong och där klubben har en option på att köpa loss anfallaren från Anderlecht.

Isaac Kiese Thelin har varit ryktenas man de senaste dagarna. Uppgifter både i Sverige och utomlands har gjort gällande att han varit på väg till såväl Newcastle, Lokomotiv Moskva, Dynamo Kiev, Galatasaray som Bayer Leverkusen. 

Anfallaren, som gjorde 19 mål i belgiska ligan förra säsongen, var med i Sveriges VM-trupp i Ryssland och tackade i början av våren nej till ett mångmiljonbud från en kinesisk klubb.

På plats i Tyskland

Enligt SportExpressens uppgifter är anfallaren nu klar för Bayer Leverkusen i tyska Bundesliga. 

Tillsammans med sin agent Miro Jaganjac är spelaren på plats i Tyskland för att skriva på lånekontraktet som sträcker sig säsongen ut. 

Därefter har Leverkusen en option på att köpa loss spelaren. 

Övergången väntas bli officiell under dagen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.