Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Stjärnan slår larm om arenorna i VM

Manchester United-stjärnan Antony.
Foto: HOLLANDSE HOOGTE/SHUTTERSTOCK / HOLLANDSE HOOGTE/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Brasilien spelade sin öppningsmatch mot Serbien på Lusail Stadium.

DOHA. Flera brasilianska spelare har känt av sjukdomssymptom under VM. 

Nu slår Antony larm om luftkonditioneringen på arenorna. 

– Flera spelare har hostat och haft ont i halsen, säger han enligt The Athletic. 

Brasilien har fått en strålande start på VM. De besegrade Serbien i premiären med 2-0 och även om de fick storstjärnan Neymar skadad så malde de ner Schweiz ett par dagar senare och inkasserade sin andra seger. 

Biljetten till åttondelsfinalen är därmed bokad redan innan den avslutande gruppspelsmatchen mot Kamerun, men allt är inte perfekt i det brasilianska lägret. 

Efter matchen mot Schweiz berättade inhopparen Antony, till vardags i Manchester United, att han känt av sjukdomssymptom under sin tid i Qatar. 

– Det har varit lite svårt för mig här. Jag har mått lite dåligt i ett par dagar, vilket komplicerade saker för mig. Men jag återhämtar mig bra och närmar mig att vara 100 procent, säger han enligt The Athletic. 

Antony slår larm om VM-arenorna

Antony säger att det är luftkonditioneringen på VM-arenorna som är boven bakom sjukdomsbesvären. Alla VM-arenor är utrustade med luftkonditionering som ska underlätta för spelarna att klara av de höga temperaturer som är i Doha även nu under vintern. 

Flera brasilianska spelare ska ha mått dåligt av den, enligt Antony. 

– Det är inte bara jag, det är flera spelare som har hostat och haft ont i halsen. Det är inte ofta jag blir sjuk, säger brassen.