Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Internbråk skakar Frankrikes trupp

Foto: BENOIT TESSIER / REUTERS X07241
Foto: HOLLANDSE HOOGTE/SHUTTERSTOCK / HOLLANDSE HOOGTE/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

DOHA. Ännu ett internbråk har uppdagats i Qatar. 

Enligt L'Equipe har flera spelare vänt sig mot Benjamin Pavard då de tycker han spelar för dåligt. 

Det har varit rejält stökigt kring lagen på VM i Qatar. Först kom uppgifter som gjorde gällande att flera spelare i Belgiens inte pratade med varandra. Därefter meddelade Kamerun att stjärnmålvakten André Onana skickas hem då han inte ”efterföljde de regler som gäller för gruppen”. Nu sist var det Serbiens Dusan Vlahovic som tvingades dementera slitningar i sitt landslag till följd av ett stort kärleksdrama. 

Nu är det Frankrikes tur att stå i rampljuset av samma anledning. 

Nytt internbråk på VM – flera spelare har vänt sig mot Pavard

Det är den stora franska tidningen L'Equipe som rapporterar att flera spelare, däribland Oumsane Dembélé, har vänt sig mot Benjamin Pavard. 

De tycker att han är för dålig. 

Pavard, till vardags i Bayern München, startade i Frankrikes öppningsmatch mot Australien. Han stod dock för en svag insats, bland annat ansågs hans misstag ligga till grund för Australiens ledningsmål i matchen och han har sedan dess varit petad. 

Enligt L'Equipe var förbundskapten Didier Deschamps hård i sin kritik mot Pavard efter Australienmatchen och Deschamps sa själv efter förlusten mot Tunisien att Pavard ”inte är i tillräckligt bra slag för att spela just nu”. 

Om Deschamps menade att Pavard inte är fysiskt eller mentalt redo klargjordes inte, men förbundskaptenen ska enligt uppgift vara väldigt missnöjd med spelarens kroppsspråk på träning och match. 

Det ska dock finnas de i truppen som försvarar honom, däribland Hugo Lloris och Olivier Giroud. TV: Kan bli sjukaste kvällen någonsin

Ikväll riskerar båda stornationerna att åka ur VM