Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Vilda spekulationerna – om Zlatans tröjnummer

Under fredagen bekräftades det att Zlatan Ibrahimovic fortsätter sin karriär i Milan, där han tidigare spelat.
Foto: JOEL MARKLUND / © BILDBYRÅN
Foto: BUZZI / STELLA PICTURES BUZZI

Zlatan Ibrahimovic hemkomst till Milan är klar.
Nu spekuleras det i vilket tröjnummer som svenska stjärnspelaren kommer att bära.  

Det var bara en tidsfråga men under fredagskvällen presenterades Zlatan Ibrahimovic för Milan – och återvänder till klubben efter sju år. 

Nu återstår det att se vilket nummer som stjärnspelaren kommer att få bära i sin återkomst och det är något som redan engagerat en hel del. Vid Zlatans senaste sejour i Milan så spelade han i tröjnummer 11 men det är nu upptaget av Fabio Borini. Han har tidigare i karriären burit nummer 9 och 10 men även dessa är tagna av Krzysztof Piatek och Hakan Calhanoglu. 

Står mellan nummer 1 och 21  

Enligt italienska Tuttomercato så finns det två olika valmöjligheter för Zlatan, nämligen mellan tröjnummer 1 och 21. Åtminstone för tillfället, det då det inte är möjligt för spelarna att byta tröjnummer under pågående ligasäsong. Tuttomercato tror därför att han kommer att välja tröjnummer 1. 

Men de är inte överens – italienska journalisten Alessandro Alciato tror nämligen att Zlatan kommer att välja nummer 21. Däremot finns även alternativet att Zlatan skulle välja nummer 27 som han tidigare bar i Malmö FF – och det numret är också ledigt i Milan. 

Miljarderna och tragedin i familjen bakom Filippa K

Byggde sina förmögenheter från grunden • ”Tajmingen var helt rätt då”

Fem svenska kvinnor som lever drömliv i Medelhavet

Tog steget – och valde bort svenska vintern: ”Det är det bästa jag har gjort”

Studien visar: Fel att gå 10 000 steg om dagen

Forskaren: ”Viktiga och bra resultat”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.