Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

van der Vaart skiljer sig efter nyårsbråket

Går skilda vägar.

Rafael van der Vaart är känd för att vara hetlevrad – och nu uppges den holländska mittfältsstjärnan ha stått för ett nytt hjärnsläpp.

Enligt tyska Bild slog 29-åringen till sin fru Sylvie i ansiktet under en nyårsfest.

– Det var väldigt dumt av mig, säger van der Vaart enligt Bild.

I tysk press målades de upp som Bundligas "Beckhams", mittfältaren Rafael van der Vaart och hans fru, programledaren Sylvie van der Vaart.

Skvallerpressen har följt varje steg de har tagit och har kunnat skriva spaltmeter efter spaltmeter om de glamorösa makarna. Men nu har sagan fått ett brutalt slut.

Paret har meddelat att de ska skiljas – efter att Hamburg-stjärnan van der Vaart slagit sin fru i ansiktet under en nyårsfest i deras gemensamma lägenhet.

"Väldigt dumt"

Slaget ska ha fallit efter att paret haft ett häftigt bråk framför partyts gäster.

29-åringen uppger sig vara ångerfull efter misshandeln.

– Det var väldigt dumt av mig. Jag är en idiot. Jag är helt bedrövad. Det här skulle aldrig ha hänt, säger han enligt tyska Bild.

Sylvie ska dock ha förlåtit sin man för smällen.

Utkastad ur hemmet

– Vi har tyvärr glidit isär. Det var en gradvis process som var svår att sätta stopp för. Men även om det låter konstigt så älskar och respekterar vi fortfarande varandra, säger hon.

Paret har en gemensam son, sexåringen Damian. Han ska bo hos Sylvie van der Vaart i parets lägenhet.

Rafael van der Vaart får däremot ställa in sig på att hitta en ny bostad när han återvänder från det träningsläger i Abu Dhabi som han för tillfället deltar i.

Zlatans rival

Van der Vaart är en meriterad spelare på högsta nivå. Han har spelat i klubbar som Real Madrid och Tottenham och har 103 landskamper under bältet.

I Sverige är han kanske mest känd för sin eviga fejd med Zlatan Ibrahimovic, som började när duon spelade tillsammans i Ajax.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.