Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgifter: Zlatan väljer att stanna

Foto: WWW.IMAGEPHOTOAGENCY.IT VIA WWW.IMAGO-IMAGES.DE / IMAGO IMAGES/GRIBAUDI/IMAGEPHOTO WWW.IMAGO-IMAGES.
Foto: FOTOTRICARICO/IPA/SHUTTERSTOCK / FOTOTRICARICO/IPA/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Zlatan Ibrahimovic ser ut att stanna kvar i Milan. 

Enligt italienska Gazzetta dello Sport har svensken bestämt sig för att skriva på ett nytt kontrakt. 

Den senaste veckan har flera medier i Italien menar att Zlatan Ibrahimovic ser positivt på att spela ytterligare en säsong i AC Milan. 

I helgen åkte den svenske stjärnan på blixtvisit till Monte Carlo för ett möte med agenten Mino Raiola, och under onsdagen uppgavs det att Raiola rest till Milano för att träffa klubben under de kommande dagarna. 

Nu skriver Gazzetta dello Sport att Zlatan Ibrahimovic har bestämt sig för att bli kvar i Milan. Enligt tidningen kommer parterna att sätta sig ner för att diskutera avtalet inom kort. Kontraktet lär innebära att Zlatan, precis som det tidigare rapporterats, går ner i lön till 40 miljoner kronor om året. Samtidigt ska det innehålla ett antal bonusar, som betalas ut vid exempelvis framgångar i Europa League och om Milan når Champions League-spel efter nästa säsong. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.