Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Uppgifter: Zlatan förlänger med Milan

Foto: NICOLò CAMPO / NICOLò CAMPO/SIPA USA SIPA USA
Foto: MATTEO GRIBAUDI / BILDBYRÅN
Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN
Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN

Zlatan Ibrahimovic, 40, ser inte slutet på karriären.

I stället rapporterar La Gazetta dello Sport att svensken är på väg att skriva på ett nytt kontrakt med Milan.

Även transferjournalisten Fabrizio Romano twittrar att en förlängning är på gång. 

Ibrahimovic har gjort succé sedan återkomsten till Milano. Han har lyft klubben och supportrarna har återigen börjat tro att ligatiteln finns inom räckhåll. 

Det enda orosmolnet är att 40-åringen har plågats av flera skador, något La Gazetta dello Sport uppger är klubbens enda bryderi när det gäller att förlänga kontraktet med anfallsstjärnan.

Även den vanligtvis pålitlige ”sillyjournalisten” Fabrizio Romano rapporterar att Milan planerar att förlänga kontraktet med Ibrahimovic. Svenskens agent, Mino Raiolo, är just nu i Milano för att förhandla fram ett nytt avtal mellan klubben och försvararen Alessio Romagnoli. Och de kommande månaderna kommer Zlatans framtid i Milanoklubben att diskuteras.

”Han älskar fortfarande livet i AC Milan”, twittrar Romano. 

Vill gärna fortsätta

Den svenske anfallsstjärnan gjorde nyligen en intervju med den franska tv-kanalen TF1 i deras fotbollsprogram Téléfoot. Då avslöjade Ibrahimovic att han inte är redo att avsluta fotbollskarriären.

– Jag vet inte om Milan blir min sista klubb, jag vill fortsätta att spela så länge som möjligt. Om de vill göra sig av med mig och jag tror att jag kan spela vidare kommer jag att fortsätta, sa han.

Det nya kontraktet ska enligt ”Gazettan” gälla över säsongen 2022-2023.

”Ibra” om att åldras: ”Ibland krockar vi”

Zlatan Ibrahimovic tankar kring sin ålder och att kroppen inte alltid lyder
https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1461258762753220619?s=20

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.