Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Uppgifter: Shakira och Gerard Piqué separerar

Pique och Shakira.
Foto: EMILIO MORENATTI / AP
Shakira och Pique.
Foto: FAMEFLYNET SPAIN / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET SWEDEN
Foto: imago sportfotodienst / imago sportfotodienst

Fotbollstjärnan Gerard Piqué och världsartisten Shakira har varit tillsammans sedan 2010. 

Men enligt El Periodico genomgår paret nu en kris och väntas separera. 

– Sångerskan ertappade honom med någon annan, säger journalisten Laura Fa. 

Det var inför fotbolls-VM 2010 som den spanske landslagsbacken Gerad Piqué var en av flera fotbollspelare som medverkade i musikvideon till VM-låten ”Waka Waka”. Under inspelningen uppstod kärlek mellan Barcelonastjärnan och den colombianska sångerskan Shakira och kort därefter blev de ett par. 

Ertappats med en annan kvinna

Tolv år har gått sedan inspelningen och paret har bott ihop i Barcelona tillsammans med sina två gemensamma barn samtidigt som Piqué spelat fotboll i en av världens bästa ligor och Shakira släppt hitlåt efter hitlåt. 

Men nu knakar förhållandet i fogarna. 

Enligt spanska El Periodico har Shakira kommit på Piqué med en annan kvinna vilket lett till en kris och att paret nu beslutat sig för att gå skilda vägar. 

– Sångerskan ertappade honom med någon annan, säger journalisten Laura Fa. 

Enligt journalisterna Laura Fa och Lorena Vázquez har paret redan flyttat isär och Piqué bor i vad som beskrivs som en ungkarlslya i Barcelona. Mittbacken ska även ha spenderat mycket tid på Barcelonas nattklubbar tillsammans med den 12 år yngre lagkamraten Riqui Puig. Vidare beskriver de situationen som att Piqué har ”släppts lös” och att han ”tappat kontrollen över sitt festande”. 

Pique har spelat i Barcelona sedan 2008 och har vunnit La Liga vid hela åtta tillfällen. Han är även fyrfaldig Champions League-vinnare och har vunnit så väl EM som VM med det spanska landslaget. 

TV: Zlatan chockar sina lagkamrater

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.