Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgifter: Raiola i möte med Milan

Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST VIA WWW.IMAGO-I / IMAGO IMAGES/INSIDEFOTO WWW.IMAGO-IMAGES.DE
Foto: ITALY PHOTO PRESS / ZUMA PRESS/IBL
Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN

Zlatan Ibrahimovic har uppgetts vara på väg tillbaka till Serie A. 

Nu uppger Sky Sports att AC Milan haft ett möte med svenskens agent Mino Raiola. 

”De frågade om Ibras situation”, skriver reportern Fabrizio Romano på Twitter. 

Zlatan Ibrahimovics kontrakt med Los Angeles Galaxy går ut den 31 december – men redan förra veckan stod det klart att svensken inte återvänder för ytterligare en säsong i MLS-klubben. 

Mängder med uppgifter har cirkulerat kring Ibrahimovics framtid, och flera medier placerar honom i Serie A. Klubbar som Bologna, Napoli och Milan har uppgetts som potentiella framtida klubbadresser. 

Nu skriver Sky Sports trovärdiga reporter Fabrizio Romano att Milano-klubben, där Zlatan spelade mellan 2010-2012, kan ligga bäst till i förhandlingarna om den svenske anfallaren. 

”Samtal om möjlig comeback”

Romano uppger att Zlatans agent Mino Raiola haft ett möte med AC Milans ledning under onsdagen. 

”De frågade om Ibras situation. Zlatan kommer bestämma sig om sin framtid de kommande veckorna och parterna har inte kommit överens om någonting än – men samtal har inletts mellan Raiola och Milan om en möjlig comeback”, skriver Fabrizio Romano på Twitter. 

Gianluca DiMarzio skriver att Milen med mötet främst vill undersöka intresset för en eventuell övergång, och att parterna kommer fortsätta hålla kontakten i veckan. DiMarzio menar att Milan kan vara beredda att skriva ett kontrakt som sträcker sig över den här säsongen och nästa. 

Maldini kommenterade uppgifterna

Milans sportchef Paolo Maldini har tidigare kommenterat uppgifterna om klubbens intresse att värva Ibrahimovic. Så här sa han till SportExpressen i början av november: 

– Alla vet hur fantastisk han har varit för Milan och de klubbar han har spelat för. Han har varit en av världens bästa spelare och det är han fortfarande. Det är väldigt tydligt för alla som följer fotbollen i dag. Mer än så kan jag inte säga, säger Maldini.

Kommer ni att erbjuda honom ett kontrakt i januari?

– Jag är ledsen, men vi kommenterar aldrig spelare som tillhör andra klubbar. Det är vår policy i sportsliga ledningen att aldrig kommentera sådana rykten.

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1197190492057935878