Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgift: Zlatan ser ut att återvända till allsvenskan

Hammarbys sportchef Jesper Jansson kommenterar ryktena.
Foto: MATTEO GRIBAUDI / BILDBYRÅN

Zlatan Ibrahimovics framtid i Milan är över. 

Det uppger den italienska tidningen Corriere della Sera.

I stället ser Ibrahimovic utan att återvända till Sverige och spel med Hammarby i allsvenskan. 

Längtar du efter allsvenska starten?

Zlatan Ibrahimovic återvände till Milano och Italien i måndags kväll. Väl på plats kommer Ibrahimovic dock inte få träffa sina lagkamrater eller några andra människor eftersom han måste sitta i karantän i två veckor. 

Turerna kring Zlatan Ibrahimovics framtid har varit många den senaste tiden. 

Och på fredagsmorgonen kom ett nytt besked. 

Det är den italienska tidningen Corriere della Sera som uppger att Zlatan Ibrahimovic har bestämt sig för att lämna Italien. I stället ser Ibrahimovic ut att vända hem till Sverige igen för spel med Hammarby i allsvenskan. 

Zlatan Ibrahimovics kontrakt med Milan går ut den sista juni och det är oklart huruvida det kommer förlängas eller inte.

Enligt uppgifter i Italien ska den nye tränaren Ralf Rangnick, som ännu inte är presenterad, vara villig att sätta sig ner med anfallsstjärnan och diskutera framtiden. Men det är inte alls säkert att Ibrahimovic kommer lyssna.

Enligt Football-Italia, som i sin tur hänvisar till Tuttosport, ska sportchefen Paolo Maldinis framtid vara helt avgörande för Ibrahimovics dito.

Klubbikonen var den som tillsammans med Zvonimir Boban värvade tillbaka Ibrahimovic till Milan i vintras. 

Men i mars kom beskedet att Boban fått sparken och att klubbens plan var att anställa Ralf Rangnick som tränare och sportchef.

Skulle Paolo Maldini gå samma öde till mötes kommer Zlatan Ibrahimovic inte ens överväga att förlänga med Milan, skriver Tuttosport.


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.