Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgift: Letar efter ersättare till Zlatan

Zlatan spelar i LA GalaxyFoto: HAHN LIONEL/ABACA / STELLA PICTURES/HAHN LIONEL/ABACA
Zlatan IbrahimovicFoto: HAHN LIONEL/ABACA / HAHN LIONEL/ABACA STELLA PICTURES

En hälskada stoppade Zlatan Ibrahimovic från att spela bortamötet med Dallas i helgen. 

Nu skriver LA Times reporter Kevin Baxter att svensken kan bli borta en längre tid – och att Los Angeles Galaxy har börjat leta efter en ersättare i anfallet. 

Det blev succé i årets första MLS-match för Zlatan Ibrahimovic. Svensken blev hjälte när han satte dit matchavgörande 2-1 i Los Angeles Galaxys säsongspremiär mot Chicago Fire. 

Men enligt LA Times drog svensken på sig en hälskada i mötet med Chicago, något som höll honom borta från träning med laget under veckan och som gjorde att han inte följde med laget till bortamötet med Dallas under lördagen. 

Zlatan skadad – kan vara allvarligt

37-åringen missade även tisdagens träning med laget, och enligt LA Times reporter Kevin Baxter kan skadan vara så pass allvarlig att Zlatan blir borta ”mycket längre än en match”. 

Baxter skriver på Twitter att det är troligt att LA Galaxy just nu letar efter en ny anfallare, som skulle kunna ersätta Ibrahimovic under en eventuell skadefrånvaro. 

 

LÄS ÄVEN: De sänder MLS i Sverige 2019 

LÄS ÄVEN: Zlatans ord till Helena: ”Jag följer inte med”