Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

United vägrar förlora – Paul Pogba hjälte

United fortsätter att vinna efter tränarbytet. Foto: MATT DUNHAM / AP TT NYHETSBYRÅN
Paul Pogba och Anthony Martial gjorde målen för United. Foto: JAVIER GARCIA/BPI/REX / JAVIER GARCIA/BPI/REX/IBL REX FEATURES

Nio ligamatcher under Ole Gunnar Solskjaer och inte en enda förlust.

Under lördagen fick Manchester United klara sig utan Victor Nilsson Lindelöf och vann med 3-0 mot Fulham efter dubbla mål av Paul Pogba.

Inför matchen mot nästjumbon Fulham hade Manchester United åtta raka Premier League-matcher utan förlust under Ole Gunnar Solskjaer.  

Att chanserna till att det skulle bli en nionde var stora på förhand var nog de flesta eniga om, och mycket riktigt tog det bara 14 minuter innan Paul Pogba hade öppnat målskyttet och börjat styra United mot seger. 

Anthony Martial serverade Pogba som ur snäv vinkel dunkade in 1-0.

– Det var 50/50 och jag testade med min vänsterfot som inte är min bästa fot, säger Pogba i Viasats sändning. 

Knappt tio minuter senare utökade just Anthony Martial till 2-0 efter en lysande soloräd. Han drev upp själv från mittlinjen och avslutade behärskat bakom Sergio Rico i Fulhams mål. 

Och det skulle komma mer.

https://twitter.com/sampilger/status/1094233887574765570

 

Pogba i fortsatt storform

Med en halvtimme kvar fick Manchester United en straff som Paul Pogba förvaltade på bästa sätt till 3-0. Fransmannen är i storform och har nu gjort åtta ligamål och fem assist på de nio matcher som Ole Gunnar Solskjaer har varit huvudtränare.

– Det är alltid roligt att göra mål men viktigast är att vinna. Vi måste fortsätta så här och vill vara topp fyra och vill stanna där. Den här matchen var väldigt viktig, det ger oss självförtroende i laget, säger Pogba i Viasats sändning. 

https://twitter.com/Football__Tweet/status/1094240315454697472

I och med segern kliver United tillfälligt upp på fjärdeplatsen och sätter press på Chelsea som möter Manchester City på bortaplan i morgon.

Victor Nilsson Lindelöf fanns inte med i truppen mot Fulham till följd av en mindre skadekänning. Ole Gunnar Solskjaer hoppas att kunna få med sig svensken till tisdagens Champions League-möte med PSG.

 

 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!