Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tyskland förlorade igen – Jogi Löw hänger löst

Foto: PETER SCHATZ / IMAGO/ACTIONPICTURES IMAGO SPORTFOTODIENST
Foto: JB AUTISSIER / IMAGO/PANORAMIC/IBL IMAGO SPORTFOTODIENST GMBH

Nu är goda råd dyra för Jogi Löw. 

Tyskland tappade ledning till förlust 1-2 mot Frankrike och nu har Tyskland fyra raka tävlingsmatcher utan seger.  

VM i Ryssland blev ett monumentalt fiasko för de regerande mästarna Tyskland. De föll mot Mexiko och slog Sverige i slutsekunderna. Men i den avgörande gruppspelsmatchen mot Sydkorea föll de tungt och slutade sist i sin grupp. 

När Nations League drog i gång inledde Tyskland med att spela 0-0 mot de nyblivna världsmästarna Frankrike. De följde upp det med att nyligen få dunderstryk med 0-3 mot Nederländerna och kritiken mot Löw har efter det varit enorm. 

Flera tyska krönikörer menar att Löw har spelat ut sin roll som tysk förbundskapten och borde få sparken, därför var tisdagens match mot Frankrike en nyckelmatch för honom. 

Tysklands kris än djupare - föll mot Frankrike

Och det började bra. Toni Kroos slog in en straff som Leroy Sané fixade och tyskarna ledde med 1-0 i halvtid. Men i den andra halvleken föll de tungt. 

Antoine Griezmann nickade in kvitteringen och slog sedan in en straff till 2-1. Det är Tysklands fjärde raka tävlingsmatch utan seger. Deras senaste trepoängare kom som bekant mot Sverige på VM. 

Det är kanske föga överraskande då det är höst, men nu hänger Löw löst.