Foto: ANTONIO BAT / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅNFoto: ANTONIO BAT / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
 Foto: ANTONIO BAT / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: ANTONIO BAT / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅNFoto: ANTONIO BAT / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
 Foto: ANTONIO BAT / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: ANTONIO BAT / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅNFoto: ANTONIO BAT / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
 Foto: ANTONIO BAT / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Tunga starten fortsätter – Milan förlorade på nytt

Publicerad

Gennaro Gattuso har fått en blytung start på äventyret i Milan.

Först poängtapp på övertid mot Benevento - sedan förlust mot kroatiska Rijeka.

AC Milan sparkade tränaren Vincenzo Montella i förra veckan och ersättaren blev förre storspelaren Gennaro Gattuso. Han har dock fått en blytung start på tränaräventyret.

I helgen tappade Milan poäng mot nykomlingen Benevento på övertid efter att målvakten Alberto Brignoli nickat in 2-2 i den 95:e minuten

– Jag blundade och hoppade, sa målvakten efter matchen till italiensk tv.

Nu kan vi konstatera att Gattusos mardrömsinledning som tränare i Milan fortsätter. På torsdagen ställdes den klassiska italienska klubben borta mot kroatiska Rijeka.

Tung förlust för Milan

Visserligen åkte man till Kroatien som gruppetta och med en något b-betonad startelva, men faktum är att italienarna stod för en blek insats. Rijeka tog ledningen redan i den sjunde minuten efter en magisk frispark av Jakov Puljic. 

I den andra halvleken fastställde Mario Gavranovic slutresultatet till 2-0. Rijekas seger betyder dock att laget åker ur Europa League då man slutar på en tredjeplats. Milan vinner gruppen på elva poäng, fyra poäng före tvåan AEK Athen.

https://twitter.com/EurosportSE/status/938833215728500736

 

https://twitter.com/EurosportSE/status/938846773547753472
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag