Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tränaren svarar – efter ilskan från Romas fans

Foto: PETER POWELL / STELLA PICTURES / PA

Han sa att han inte hade sett Roma.

Nu förklarar Ole Gunnar Solskjaer citatet som fått supportrar till Roma att göra en banderoll.

– Så klart har jag sett dem, säger Solskjaer.

Ett uttalande från Ole Gunnar Solskjaer efter Europa League-segern i kvartsfinalen mot Granada har lett till reaktioner.

Efter segern mot Granada, med sammanlagt 4-0, fick Manchester Uniteds tränare frågan vad han tyckte om den kommande motståndaren Roma.

– Jag känner inte till dem och jag har inte sett dem spela, svarade Solskjaer.

Det fick supportrar till Roma att reagera mot norrmannen.

Man satte upp en banderoll med en bild på Solskjaer och texten ”Fate in modo che si ricordi di noi” – ”Gör så att han han kommer ihåg oss”.

Ole Gunnar Solskjaer förklarar orden om Roma

Ole Gunnar Solskjaer har nu också svarat på uppståndelsen som blivit efter uttalandet om att han inte sett Roma.

– Det var precis efter match och med alla matcher vi hade haft var jag bara lättad för att vi hade gått vidare. Och så klart har jag sett dem men jag har inte analyserat dem och tittat tillräckligt noga för att analysera. Det kunde jag ha sagt och jag menar det verkligen, säger Solskjaer på en presskonferens.

Han fortsätter sedan:

– Det var inte meningen att vara respektlöst. Jag tror att alla vet det och jag har mycket respekt för dem.

Diskussionen inför semifinalen mellan Manchester United och Roma är inte den första inför ett möte mellan klubbarna. Innan kvartsfinalen i Champions League 2007 menade den dåvarande Man United-tränaren Sir Alex Ferguson att Francesco Totti inte var en av Romas stjärnor och Totti svarade att han skulle få Ferguson att minnas honom. Manchester United vann då med 7-1 på Old Trafford – en match som Ole Gunnar Solskjaer hoppade in i som spelare.

https://twitter.com/TuttoMercatoWeb/status/1386972741237104642?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1386972741237104642%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.manchestereveningnews.co.uk%2Fsport%2Ffootball%2Ffootball-news%2Fman-united-news-roma-solskjaer-20483895

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.