Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Total mardröm för LA Galaxy utan Zlatan

Seattle körde över LA Galaxy. Foto: Eurosport
Ibrahimovic var inte med. Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN

LA Galaxy reste till Seattle utan Zlatan Ibrahimovic, som stod över matchen på grund av att den spelades på konstgräs. 

Väl i Seattle fick Galaxy storstryk med 5-0.

Det var upplagt för en svenskduell mellan Gustav Svensson och Zlatan Ibrahimovic men underlaget kom emellan. Zlatan stod över matchen mot Seattle på grund av konstgräset.

–  Alla konstgräsmattor är dåliga för mig. Det är en skam att vi spelar vissa matcher på konstgräs. Fotboll var inte skapat för att spelas på konstgräs, sa svensken inför matchen mot Seattle. 

Med facit i hand hade LA Galaxy verkligen behövt svensken på plan. Los Angeles-laget, som saknade tre startsepelare utöver Zlatan, förlorade med hela 5-0.

Seattle hittade gång på gång igenom ett ihåligt försvar där den förre Kalmarspelaren, mittbacken Jørgen Skjelvik, inte hade sin bästa dag. 

Sportjournalisten Don Ruiz var inte imponerad av LA Galaxys backlinje. I en tweet jämför Ruiz backlinjen med de klantiga stumfilmskaraktärerna Keystone Kops.

”I en hyllning till sina rötter i Hollywood har LA Galaxy placerat Keystone Kops i backlinjen”, skriver Don Ruiz på Twitter.

https://twitter.com/donruiztnt/status/1030926662932738048

Journalisten Jason Longshore påpekar faktumet att tre av spelarna i den underpresterande backlinjen har ett välfyllt lönekuvert.

https://twitter.com/Longshoe/status/1030928746671472641

Gustav Svensson startade matchen för Seattle Sounders.

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!