Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tibbling nära att värvas av rivalen

Foto: BILDBYRÅN
Foto: ©ANDERS KJæRBYE / FODBOLDBILLEDER BILDBYRÅN

Simon Tibbling har fått knappt med speltid i Bröndby det senaste året.

Nu kan han vara aktuell för en flytt.

Enligt BT, var serierivalen FC Nordsjälland nära att köpa mittfältaren redan i fjol.

Vi måste gå tillbaka till augusti förra året för att hitta Simon Tibblings senaste start i ligan med Bröndby. 25-åringen kom tillbaka från en stressfaktur i november och har sedan dess fått nöja sig med inhopp. I alla fall fram till söndagen, när han fick chansen från start mot FC Nordsjälland.

Nu arbetas det för att hitta en ny klubb, skriver BT. Men en, enligt BT, ”häpnadsväckande” övergång ska ha varit nära redan förra sommaren. Enligt tidningen var det seriekonkurrenten FC Nordsjälland som erbjöd åtta miljoner kronor för svensken.

Bröndby var intresserad av att sälja. Flytten stoppades dessvärre när klubben inte lyckades köpa mittfältaren Saba Lobjanidze från Randers FC.

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.