Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tariks kritik mot AIK: ”Är väldigt besviken”

Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN

Tarik Elyounoussi öppnar för att förlänga med AIK. 

Samtidigt riktar norrmannen kritik mot klubbens sportsliga ledning. 

– Jag är väldigt besviken över att klubben inte värvat fler spelare, säger Elyounoussi till TV2

Den norske AIK-stjärnan Tarik Elyounoussi är kontraktslös efter årsskiftet och kan gå gratis till vilken klubb som helst. 

31-åringen menar att tillbuden varit många, men att det inte dykt upp någonting konkret. För TV2 öppnar Elyounoussi för en flytt till kinesiska ligan, dit landslagskollegan Ole Selnäs gick tidigare i år. 

– Ole säger att det är väldigt fint, så varför inte? Det hade inte skadat ekonomin heller. Men nu är jag 31 år och vi trivs bra i Stockholm, så det ska mycket till om jag ska hoppa på ett sånt äventyr. Då får de komma med en väldigt tung säck pengar. Samtidigt har jag en familj att ta hand om, och sådana saker är också viktiga, säger Elyounoussi till TV2. 

”Jag är väldigt besviken”

Elyounoussi säger vidare att han upplever AIK:s fjärdeplats i allsvenskan som en besvikelse, men att han för samtal med klubben gällande en kontraktsförlängning. 

– Vi har en väldigt bra dialog där, men jag måste veta var klubben står och vilka ambitioner de har. Kommer det in nya spelare och så vidare. Det är mycket som måste förändras, för det har varit en väldigt frustrerande säsong. Vi måste ha in nya spelare, det är egentligen en för tunn trupp. Jag är väldigt besviken över att klubben inte värvat fler spelaren.