SVT-stjärnans hemliga romans med EM-spelaren

Carolina Neurath var tidigare programledare för SVT:s ”Morgonstudion” i en intervju med Expressens Karin Sörbring berättar hon om hur det gick till när hon rekryterades till SVT.
Carolina Neurath skilde sig förra året.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Enligt uppgift till Expressen har fotbollsstjärnan och SVT-stjärnan varit ett par i flera månader samtidigt som relationen hemlighållits.
Foto: MAXIM THORE / BILDBYRÅN
Pierre Bengtsson under landslagskampen mot Finland.
Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN

Hon är nyhetsankaret i SVT.

Han är fotbollsspelaren i EM-truppen.

Nu bekräftar Carolina Neurath, 35, och Pierre Bengtsson, 33, att de är ett par.

Svenska fotbollslandslaget har återsamlats i Stockholm i onsdags och laddar för fullt upp inför EM-slutspelet 2021 där Sverige möter Spanien i premiären nästa vecka som sänds i SVT.

En av spelarna, som varit med en längre tid, är Pierre Bengtsson. Han är just nu proffs i FC Köpenhamn och har tidigare spelat i Tyskland och Frankrike.

Vad få vetat om är att Pierre Bengtsson privat är i en relation med en annan profil som också syns mycket i SVT: Carolina Neurath, känd från bland annat Morgonstudion och nu programledare från Ekonomibyrån.

Carolina Neurath och Pierre Bengtsson ett par

Enligt uppgift till Expressen har fotbollsstjärnan och SVT-stjärnan varit ett par i flera månader samtidigt som relationen hemlighållits.

– Det stämmer att de är ett par, säger nu agenten Patrick Mörk, som företräder Pierre Bengtsson.

Till Aftonbladet säger Carolina Neurath: 

– Vi har känt varandra sen i januari, träffats mer seriöst sen i mars men mer än så vill jag inte kommentera i nuläget 

Förra året, i augusti, skilde sig Carolina Neurath och dåvarande maken Niclas Engsäll efter tre års äktenskap. Bara någon vecka efter beslutet var lägenheten såld, berättade hon för Aftonbladet i våras.

– Jag kommer alltid bara prata gott om honom (Engsäll), men om jag ser till mig själv och vad jag gör för fel är jag absolut inte perfekt att leva med. Jag har ett stort behov av att jobba, skriva, träffa kompisar och träna. Jag är inte heller så romantisk som person och det kan nog skapa en irritation och en frustration i en relation. Jag är också rätt dålig på att uttrycka känslor och prata om känslor.  

Carolina Neurath kommer nu att jobba med SVT:s ”Morgonstudion” i ett par månader inför höstens säsong av ”Ekonomibyrån”.

Pierre Bengtsson om EM-petningen: ”Hårt slag”

”Klart att man måste ställa om sig mentalt”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.