Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Svensken stämmer det egna klubblaget

Niklas Hult.Foto: MARCUS ERICSSON / BILDBYRÅN
Niklas Hult.Foto: PONTUS LUNDAHL/TT / TT NYHETSBYRÅN

Svenske landslagsspelaren Niklas Hult stämmer sitt klubblag, Panathinaikos. Enligt grekiska tidningen SDNA stämmer svensken Panathinaikos på över tre och en halv miljon kronor.

Panathinaikos har etablerat sig som ett svensklag i grekiska ligan. Marcus Berg var länge hyllad målskytt i klubben och nu spelar Oscar Hiljemark, Guillermo Molins, Mattias Johansson och Niklas Hult i den grönvita delen av Aten. Men tiden i Grekland har kantats av stridigheter för svenskarna som inte fått ut sina löner från den grekiska klubben. 

LÄS MER: Vägrar betala ut löner – svenskarna kan flytta 

Kräver att få lämna Panathinaikos

Niklas Hult, 27, ryktas vara på väg till Anderlecht. SDNA uppgav innan jul att den belgiska storklubben väntas lägga ett bud på den förre Elfsborgsbacken inom de närmaste dagarna. Enligt uppgifter tröttnade Hult redan i somras på att inte få ut sin lön från Panathinaikos.

Nu tar Niklas Hult striden mot sin klubb ett steg längre och stämmer tillsammans med andra lagkamrater Panathinaikos. Enligt SDNA kräver svensken närmare 3 600 000 kronor och att få lämna laget gratis.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.