Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Milosevic bryter kontraktet direkt

Foto: CARL SANDIN / BILDBYRÅN
Foto: NILS PETTER NILSSON
Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/JAN HUEBNER IMAGO SPORTFOTODIENST

Alexander Milosevic avslutade låneavtalet med Caykur Rizespor under onsdagen.

Nu ser det ut som att han lämnar Turkiet helt. Enligt uppgifter till SportExpressen bryter den svenske mittbacken sitt kontrakt med Besiktas.

Alexander Milosevic lämnade AIK i januari 2015 för den turkiska storklubben Besiktas. Han skrev då på ett 3,5 års kontrakt med en möjlig förlängning på ytterligare två år med klubben och var mycket glad över flytten.

– Det har varit en ära att få spela i AIK. Liksom en god vän till mig sa tidigare, så vill jag också passa på att hälsa till orten. Tack för stödet, dröm stort, vi gjorde det igen, säger Alexander Milošević, sa Milosevic strax efter att övergången till Besiktas blivit officiell.

Lånades ut i tre omgångar

Sedan flytten till Besiktas har det blivit sparsamt med speltid i den turkiska storklubben. I stället har han varit utlånad från Besiktas i tre omgångar. Först till tyska Hannover innan han strax efter lånades ut till Darmstad.

I början på september lånades Milosevic ut till Caykur Rizespor, i den turkiska andraligan, för resten av säsongen. I Rizespor blev det bara sex matcher för svensken.

Men under onsdagen basunerade den turkiska klubben ut att man bryter låneavtalet med den svenske mittbacken och att Milosevic ska återvända till Besiktas.

Bryter med Besiktas

Nu kan SportExpressen berätta att det mesta pekar på att Milosevic lämnar Turkiet och Besiktas helt, detta trots att hans avtal med Besiktas löper ut till sommaren. Enligt uppgifter till SportExpressen väntas Alexander Milosevic bryta kontraktet med Besiktas.

Milosevic väntas återvända hem till Sverige under de kommande dagarna.