Asllani till sjukhus efter galna succén

Kosovare Asllani gjorde tre mål på tre minuter.
Foto: PRESSINPHOTO / PRESSINPHOTO/SIPA USA SIPA USA
Kosovare Asllani.
Foto: OSCAR J BARROSO / ZUMA PRESS/IBL

Kosovare Asllani är glödhet.

Den svenska Real Madrid-stjärnan gjorde hattrick på tre (!) minuter.

I slutminuterna bröt Asllani också näsan och tvingades åka till sjukhus efter matchen.

Real Madrid jagar Barcelona i toppen av La Ligas tabell och tog emot Valencia under lördagen. Då var matchen mållös fram till den 67:e minuten när Kosovare Asllani klev in i handlingen. På bara tre minuter såg hon till att Real Madrid ledde med 3-0.

Hon inledde med att slå en frispark som skarvades i mål via försvarare och följde upp med att trycka sig fram och lobba in 2-0. 

Till sist avslutade hon med att passa in 3-0 från nära håll.

Asllani gjorde hattrick för Real Madrid

Den galna matchen fortsatte sedan och Valencia reducerade till 3-1 bara minuten efter att Kosovare Asllani gjort sitt sista mål. Men Real Madrid vann matchen med 3-1 och i och med de tre målen har Kosovare Asllani nu gjort tolv mål i La Liga den här säsongen.

Oroande för Asllani var dock att hon tvingades utgå i slutet av matchen. Hon var nära sitt fjärde mål i matchen när hon nickade i stolpen men fick samtidigt en smäll mot huvudet och byttes ut.

Bröt näsan efter succén

Smällen visade sig vara så illa att Asllani fick uppsöka sjukhus efter matchen men klubbens presskontakt meddelade för SportExpressen att det inte skulle röra sig om någon allvarlig huvudskada för den svenska stjärnan. 

Senare under kvällen skrev Asllani själv dock på Instagram att hon hade brutit näsan.

”Jag är glad för tre poäng och mitt första hattrick för den här klubben i dagens 3-1-seger. Oturligt nog lyckades jag också bryta min näsa under de sista minuterna. Nu ska jag vila/återhämta mig”, skriver Asllani.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.