Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Sålde superhuset – gjorde stor miljonvinst i hemlighet

Foto: FAME PICTURES / STELLA PICTURES FAME PICTURES
Foto: BRUNO BEBERT / BESTIMAGE / BRUNO BEBERT / BESTIMAGE/IBL BEST IMAGE

I flera år har David och Victoria Beckham försökt få sitt drömhus i Beverly Hills sålt.

Nu är affären klar.

Stjärnparet har i största hemlighet sålt huset – där de gör nästan 100 miljoner kronor i ren vinst, skriver sajten Architectural Digest. 

Efter femton år i två av europeisk fotbolls absoluta topplag, Manchester United och Real Madrid, bar det av till USA och MLS för David Beckham. Den engelske före detta landslagsmannen skrev, precis som Zlatan Ibrahimovic gjorde i vintras, på för Los Angeles Galaxy 2007 – och flyttade till Kalifornien med sin familj.

Då köpte han tillsammans med hustrun Victoria ett 1 200 kvadratmeter stort lyxhus beläget i Beverly Hills.

I flera år har det ryktats om att huset ska vara till salu och det förra superparet Tom Cruise och  Katie Holmes pekades länge ut som intressenter.

Men huset har förblivit osålt. Fram till nu.

Galna prislappen för Beckhams hus

Enligt sajten Architectural Digest har paret Beckham nu, i största hemlighet, lyckats sälja huset.

Prislappen: 296 miljoner kronor.

Huset har sex sovrum, nio badrum och ett bibliotek. På den stora grästomten finns en pool med tillhörande däck. Det finns också en motorbana på tomten, och ett garage med plats för tre bilar.

David Beckham lät nyligen meddela att han fått tillstånd att starta ett MLS-lag i Miami 2020. TMZ skriver att det projektet kan vara en del av anledningen till att drömhuset i Los Angeles nu säljs. Samtidigt menar sajten att barnen tillbringar allt mer tid i London.

Enligt TMZ fick paret Beckham betala runt 200 miljoner kronor när de köpte huset 2007. Kändisduon gjorde alltså en vinst på nästan 100 miljoner kronor när huset nu såldes.