Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tränaren lämnar: "Stor besvikelse"

Michael Jolley.
Foto: STEFAN JERREVÅNG/TT / TT NYHETSBYRÅN
Michael Jolley.
Foto: PER KARLSSON / AFC ESKILSTUNA

Michael Jolley har gjort sitt i AFC Eskilstuna.

Det meddelar klubben på sin hemsida.

"Anledningen är att föreningen och Michael under en tid inte lyckats komma överens om i vilken riktning man skall gå åt i framtiden. Därför har båda parterna nu kommit fram till att det är bättre att gå åt varsitt håll", skriver de i ett uttalande.

Michael Jolley lyckades inte hålla kvar AFC Eskilstuna i allsvenskan, och nu meddelar klubben att de har kommit överens om att gå skilda vägar med tränaren med omedelbar verkan.

"Anledningen är att föreningen och Michael under en tid inte lyckats komma överens om i vilken riktning man skall gå åt i framtiden. Därför har båda parterna nu kommit fram till att det är bättre att gå åt varsitt håll. AFC Eskilstuna vill härmed tacka Michael för hans tid i föreningen och vi önskar honom lycka till med framtida tränaruppdrag", skriver klubben på sin hemsida.

Michael Jolley lämnar AFC Eskilstuna

Jolley själv menar att det är med stor besvikelse han lämnar klubben, men passar ändå på att tacka klubben, fansen och spelarna.

"Det har blivit dags för mig att meddela att jag avgår som huvudtränare för AFC Eskilstuna. Jag har nyligen haft långa diskussioner med klubben om dess framtida inriktning, och det är med stor besvikelse jag ser tillbaka på att vi inte kunde hitta en lösning på ett antal viktiga frågor för att vi ska kunna fortsätta vårt samarbete. Vi har då kommit överens om att det ligger i båda parternas intresse att skaka hand och gå och olika håll", säger han i ett uttalande.

"Tyvärr lyckades vi inte hållas oss kvar, men jag är säker på att AFC kan studsa omedelbart och njuta av en underbar framtid i allsvenskan. Jag önskar alla i klubben mina bästa önskningar. Nu är jag väldigt glad att se vilka möjligheter framtiden håller för med. Inga ytterligare kommentarer kommer att göras".