Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tappar segern i den sista minuten

Foto: KRISTER ANDERSSON / BILDBYRÅN

En seger på de fyra senaste.

Degerfors har fått poängfrossa i jakten på allsvenskt spel efter 1-1 borta mot Trelleborg.

– Vi får skylla oss själva, säger Victor Edvardsen.

Med fem omgångar kvar att spela har Degerfors fått lite grus i maskineriet.

I den svåra bortamatchen mot nedflyttningshotade Trelleborg på Vångavallen blev det lika på ett efter en rafflande avslutning.

När hemmalagets Mouhammed-Ali Dhaini synade det röda kortet efter dryga timmens spel, efter att ha satt en hög spark i ansiktet på en Degerforsspelare, lade serieledarna in en växel till.

Degerfors tappade segern mot Trelleborg

20 minuter från slutet kom också 1-0 när Victor Edvardsens vänsterinlägg gick rakt in i mål på den blöta gräsmattan, anfallarens 15:e fullträff för säsongen.

Degerfors såg också ut att gå mot seger men i den femte stopptidsminuten kvitterade Carl Björk efter en fast situation där bollen gick som en flipperkula i gästernas straffområde. 1-1-resultatet innebär att Degerfors med fem omgångar kvar leder superettan en poäng före Halmstad. Ner till Jönköpings Södra på kvalplatsen, som har en match i handen, är det nio poäng.

– Vi har chanser att döda matchen men gör inte det. Vi får skylla oss själva. Det är spel mot ett mål och de parkerar bussen. Vi gör 1-0 och har dunderkontroll. Vi får skylla oss själva. Det är för dåligt, säger Edvardsen till Dplay.