Larsson förlänger med Landskrona

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Foto: Daniel Stiller

Henrik Larsson blir kvar som tränare i Landskrona Bois även nästa säsong. 

Hans kontrakt löper ut den 30 november men "Henke" väljer nu att förlänga med superettanklubben. 

- Jag har precis skrivit på, säger Larsson till FotbollsExpressen.se

Efter en klart godkänd första säsong, och en andra säsong där favorittippade Landskrona Bois spelade upp sig under hösten efter att ha spenderat halva säsongen på kvalplats, skulle Henrik Larssons kontrakt som tränare för superettanklubben löpa ut den 30 november. Men den gamle storspelaren väljer nu att förlänga med klubben.

 - Jag har precis skrivit på, så jag kommer att fortsätta leda klubben tillsammans med Hasse (Eklund, andretränare), säger Larsson till SPORT-Expressen.se.

"Nöjd med säsongen"

 Att förväntningarna på fjolårssäsongen var större än de som infriades vill han inte förneka, men Larsson menar att ljusglimtar trots allt fanns.

 - Med lite perspektiv så, det är väl inget man behöver analysera något djupare. Det klart som fan att jag inte är nöjd med säsongen som var. Men under omständigheterna, första halvan av säsongen var inte bra, men andra halvan gör vi det jättebra med tanke på hur vi ligger till och vilken press det är på killarna som ska ut och lira. Vi klarar av att handskas med den på ett bra sätt och det är något positivt vi måste ta med oss till nästa år, säger Larsson.