Foto: Andreas L Eriksson
 Foto: Andreas L Eriksson

"Henke" Larsson lämnar Landskrona

Publicerad

Henrik Larsson har varit osäker på en framtid i Landskrona Bois.

Under torsdagen blev det officiellt - Larsson lämnar tränaruppdraget.

– Föreningen vill tacka Henrik för en bra insats i Landskrona BoIS under tre år, säger ordförande Kenneth Håkansson till klubbens hemsida.

Under tre år har Henrik Larsson basat över Landskrona Bois i superettan.

De senaste veckorna har Larsson tvekat om en fortsättning i klubben.

– Vi har ett kontrakt som vi har sagt upp och vi får se hur det blir med en fortsättning. Det där får vi ta när säsongen är över, sade Larsson till Helsingborgs Dagblad för två veckor sedan.

Nu är det klart att Larsson lämnar tränaruppdraget.

Femma som bäst

– Föreningen vill tacka Henrik för en bra insats i Landskrona Bois under tre år. Henriks mycket professionella attityd kombinerat med stora 
krav har varit mycket positivt för föreningens utveckling, säger ordförande Kenneth Håkansson till klubbens hemsida.

Det är oklart vem som tar över tränaruppdraget men föreningen hoppas kunna presentera ett nytt namn inom kort.

Larssons facit som tränare för Landskrona:

2010: 5:a, 2011: 10:a, 2012: 6:a.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag