Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hammarbys första nyförvärv: Silverholt

Foto: Lennart Månsson / Bildbyrån

Här är spelaren som blir Hammarbys nästa värvning.

Enligt uppgifter till SportExpressen.se är Halmstad BK:s Oliver Silverholt överens med Hammarby - och händer inget oförutsett presenteras han som Bajen-spelare inom kort.

Han fanns också på plats på Tele2 arena när Hammarby säkrade en plats i allsvenskan 2015.

SportExpressen.se kunde redan för några veckor sedan avslöja Hammarbys intresse för Halmstads mittfältare Oliver Silverholt.

20-åringen som även kan spela ytterback sitter på ett utgående kontrakt med HBK.

Fanns på plats

Nu har han gjort sitt val.

Enligt uppgifter till SportExpressen.se är han nu klar för Hammarby och händer inget oförutsett presenteras han som Bajen-spelare inom kort.

Han fanns också på plats under söndagskvällen när Bajen tog steget upp i allsvenskan.

Sportchefen Mats Jingblad:

– Vi har tittat över vår ledarstab ordentligt och förstärkt den med några namn under sommaren och hösten. Vi kommer titta över spelartruppen nu och det jobbet kör vi igång med imorgon (måndag), säger han.

Jingblad räknar också med att behålla lagkaptenen Kennedy Bakircioglü.

– Det hoppas jag. Vi har kommit långt i våra förhandlingar. Det är några småfunderingar som Kennedy har, säger Jingblad.

– Men jag är väldigt hoppfull. Kennedy har en väldigt stor ambition att vara med det här laget i allsvenskan och vi vill att han ska vara med. Om inget speciellt inträffar ska Kennedy vara med och spela allsvenskan, säger han.

Enligt 24kalmar.se är även Kalmar FF:s jättetalang Filip Sachpekidis aktuell för klubben.