Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Efter misslyckandet: Suljic bryter med BP

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

Ali Suljic utsågs till Ettans bästa försvarare 2020- men efter att BP missade uppflyttning till superettan bryter mittbacken nu kontraktet med klubben. 

Enligt SportExpressens uppgifter har klubbar i såväl superettan som allsvenskan visat intresse för 23-åringen.  

Brommapojkarna missade uppflyttning till superettan efter att ha förlorat kvalet mot Trelleborgs FF. De båda mötena slutade 1-1 och efter straffar på Vångavallen stod det klart att det blev Trelleborg som höll sig kvar i superettan. Därmed spelar BP i Elitettan även nästa år. Laget har blivit av med en rad spelare och bland annat sålt Oskar Fallenius till Bröndby och Axel Wallenborg till Djurgården. 

Har brutit kontraktet med BP 

Nu står det även klart att Ali Suljic, 23, lämnar klubben. Enligt SportExpressens uppgifter har han brutit sitt kontrakt med BP och det finns klubbar från såväl allsvenskan som superettan som är intresserade av mittbacken. Suljic utsågs till Ettans bäste försvarare 2020 där de övriga nominerade var Patrick Nwadike, Landskrona (numera Sirius), Isak Hien ,Vasalund (numera Djurgården) och Freddy Winsth från Värnamo.