Jeffrey Aubynn är hammarbyfansens nya favorit efter succédebuten mot Assyriska.
Jeffrey Aubynn är hammarbyfansens nya favorit efter succédebuten mot Assyriska.

Aubynn: Så himla skönt - det var en riktig kanon

Publicerad
Uppdaterad
Här är liraren som aspirerar på att bli Hammarbyfansens nya favorit.
Jeffrey Aubynns debut med Hammarby slutade med succé.
Så himla skönt att det är över, det här har vi varit nervösa för, pustade nyförvärvet.
Med ett superskott i 25:e minuten från knappa halva plan gav han Hammarby ledningen. – Det var en hyfsad träff va? Årets mål? – Nja, det vet jag inte riktigt, men en riktig kanon var det, jag tänkte bara "ska man testa att skjuta?" och så gjorde jag det, kommenterar Aubynn.

Trivs i Hammarby

Det märks att han trivs med livet och spelet i Hammarby. I går var han bäst på plan men passade på att berömma tränaren Linderoth i stället för att skryta om sig själv. – Jag valde att spela i Hammarby för jag gillar vårt spel, vi låter folk rätta sig efter vårat spel och sådan fotboll gillar jag, säger han. Men karriären har inte alltid varit så lätt. Aubynn har tidigare sagt att tiden i Halmstad under mästartränaren Prahl var otroligt krävande. – När jag kom hem från Tyskland var jag lite av en stjärna. I Halmstad fick jag Tom Prahl som tränare. Han krävde så otroligt mycket av mig, jag dog nästan. Det blev helt fel. Jag hade alltid fått göra det jag kände för, men han tog bort mig, har Aubynn sagt. Är du kritisk mot Prahls sätt att spela fotboll? – Nja, Prahl har gett mig mycket men hans stil kanske inte riktigt passar mig. Prahl är nog lite gammalmodig. De är många unga talanger som har haft svårt för Tom Prahl. Rosenberg skickades i karaktän i Halmstad under ett år, Jon Jönsson spelar för tillfället i Landskrona i stället för MFF och Tobias Grahn valde att lämna Malmö helt just på grund av Prahl. – Ja, jag tror han kan var lite hård mot unga talanger, säger Aubynn.

Har fått en nytändning

Men berättar även att försäsongen i Hammarby har gett honom en nytändning. – Det var så otroligt skönt att vinna i dag, och att få göra mål hemma och så. Hemma? – Nja, det kanske det inte var nej... Ha ha men vi tog i alla fall "hem" tre poäng till kassan, säger Aubynn på Råsunda – för dagen Assyriskas hemmaarena.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag